Bel Concerto Italiano hoog van de toren in Venray

Bel Concerto Italiano hoog van de toren in Venray

Stichting Carillon Venray bedankt haar vrienden met een uniek Bel Concerto Italiano wat op vrijdag 22 juni 2018 klokslag 20.30 uur op unieke wijze worden ingeluid door carilloneur Rosemarie Seuntiëns samen met de bekende Tenor zanger Ben Heijnen. Er is gekozen voor een Italiaanse concertvorm, waarbij de klank van de voice van Ben Heijnen middels luidsprekers hoog in de toren, samen met de klokkenklanken naar beneden zal dwarrelen. Om dit concert extra allure te geven zullen een aantal herkenbare opera aria’s ten gehore worden gebracht zoals:

‘O sole mio’, ‘La Donna e Mobile’ en muziek uit de film ‘de Godfather’. Deze ongewone combinatie is een spannende primeur voor Venray!

Hoewel dit een speciaal vriendenconcert is, kan iedereen die dat wil ook meegenieten. Ga op vrijdagavond 22 juni om 20.30 uur naar het stadspark bij de toren en je kunt gratis genieten van dit concert, het duurt 45 minuten.
In de toekomst zullen er vaker Carillon concerten in samenwerking met andere muzikanten en gezelschappen gehouden worden.

Dit vriendenconcert wordt mogelijk gemaakt door Stichting Carillon Venray! (www.carillon-venray.nl)

Ga terug
© 2019
Created by