Vrienden van

Het carillon moet klinken!

De Stichting Carillon Venray zet zich in voor het behoud en de promotie van het prachtige carillon in de Petrus' Banden Kerk in Venray. Wij organiseren een tweewekelijkse carillonbespeling op de vrijdagavond en/of zaterdagmiddag. We organiseren jaarlijks verschillende concerten. U kunt ons daarbij helpen!

Vindt u ook dat het prachtige geluid van het Venrayse carillon gehoord moet worden? Word dan vriend van het carillon. U wordt vriend van het carillon door tot wederopzegging een bedrag te doneren aan de Stichting Carillon Venray. Dit bedrag wordt via automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

  • Gift

U kunt natuurlijk ook zelf een gift overmaken op ons rekeningnummer NL06RABO0147964814 ten name van Stichting Carillon Venray te Venray. Het is ook mogelijk om te schenken via een notariële akte. Uw gift is dan volledig fiscaal aftrekbaar.

Iets te vieren of te herdenken?

Heeft u iets te vieren of te herdenken? Stichting Carillon Venray biedt u de mogelijkheid om een wensconcert ten gehore te laten brengen. Onze beiaardier Rosemarie Seuntiëns stelt in overleg met u een concert samen en brengt het ten gehore. Het tijdstip van het concert en de kosten voor de uitvoering bepalen we in overleg met u. 

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar info@carillon-venray.nl of adresseer uw post aan Stichting Carillon Venray, t.a.v. de secretaris, Kattestaart 19, 5803 HB Venray.

Trappen sponsoren

Met de uitbreiding van de trappen in de toren in 2021 zijn alle trappen door vele personen en bedrijven geadopteerd.

Iedereen die een of meerdere trappen heeft 'gekocht' staat in het trappen register van de toren van de St. Petrus 'Bandenkerk. Dit register is hier in te zien. het staat op alfabetische volgorde met erachter welke trap/treden  het betreft Om te zien waar de betreffende trap in de toren is klik  hier.

© 2024
Created by